ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εξατομικευμένων υπηρεσιών σχεδιασμένες ακριβώς να καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Άνδρο για κάθε ανάγκη και απαίτηση, προσφέρουμε όμως και πολλά περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιάσεων αυτοκινήτων για ιδιωτικές μετακινήσεις στο νησί, συμβουλές για διαμονή, αξιοθέατα, παραλίες και καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Άνδρο, ενώ είμαστε στην διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε κάποια συγκεκριμένη σας ανάγκη. Κατανοούμε πλήρως ότι οι διακοπές σας πρέπει να είναι αξέχαστες και ότι το επαγγελματικό σας ταξίδι είναι απολύτως κρίσιμο και γι’ αυτό οι υπηρεσίες μας είναι επικεντρωμένες γύρω από εσάς, και όχι το αντίθετο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτων στην Άνδρο, υποστηρίζονται πλήρως από το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο απαντά η εξειδικευμένη μας ομάδα για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να επιλύσει οποιαδήποτε τυχόν θέματα σας απασχολούν σχετικά με τις μετακινήσεις σας στην Άνδρο, ενώ παρέχουμε διαρκώς μια σειρά από πρωτοβουλίες εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας προκειμένου να απολαύσουν απερίσπαστοι τις διακοπές τους στην Άνδρο, γνωρίζοντας μαγευτικές παραλίες, τοπικά αξιοθέατα και μοναδικής ομορφιάς τοπία της ανδριώτικης φύσης. Και όλα αυτά χωρίς επιπλέον κόστη και κρυφές χρεώσεις, καθώς η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Άνδρο θέλουμε να είναι μια από τις ευχάριστες εμπειρίες που θα κρατήσετε από το νησί μας, μέχρι να μας ξανάρθετε !!!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Διαθέτουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικά επίπεδα τιμολόγησης των υπηρεσιών μας σε όλο το φάσμα των διαδρομών στην Άνδρο, της διάρκειας ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς και τους τύπους οχημάτων. Η μεγάλη μας εμπειρία στα 30 χρόνια λειτουργίας του γραφείου ANDROS RENT A CAR, η σταθερή και διαρκής προτίμηση των πελατών μας σε συνδυασμό με τον ευέλικτο και στοχευμένο σχεδιασμό των υπηρεσιών που προσφέρουμε μας δίνουν την δυνατότητα να κρατάμε χαμηλά τις τιμές μας και ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών μας στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Άνδρο